Īpašais kredīts: Datoriem, telefoniem un televizoriem

Kāpēc īpašais kredīts?

Ne velti mēs nodēvējām šo kredītu par īpašo. Īpašs tas ir ar to, ka preču kategorija, kuras iegādei tiek izmantoti aizdevumi (ierasti nomaksa), ļoti strauji mainās. Gan telefoniem, gan datoriem, gan televizoriem nemitīgi attīstās tehnoloģijas, kas cilvēkiem liek tiekties pēc jaunākiem modeļiem. Ja datoru gadījumā viss ir atkarīgs no pielietojuma, tad telefonu gadījumā viss atkarīgs no cilvēka pieticības. Daudzi cilvēki nespēj noturēties no kārdinājuma tikt pie telefona ar jaudīgāku kameru, lielāku atmiņu un smukāku dizainu. Labs piemērs ir iPhone, kurš cilvēkiem liek iegādāties jaunos modeļus, neskatoties uz to, ka iepriekšējās kalpo godam. Ar televizoriem ir līdzīgi, jo to cenas ļauj iegādāties ar vien lielākus un spējīgākus televizorus. Vēlmi nopirkt kaut ko jaunu pastiprina arī īpašie kredīti, kuri dod iespēju preces iegādāties uz nomaksu. Pie tam, vairumā gadījumu šīs preces var iegādāties ar bezporcentu kredītu, ka ir ļoti vilinošs piedāvājums jebkurā ineterneta veikalā, kurš piedāvā iegādāties uz nomaksu datorus, telefonus un televizorus.

Kredīts datora iegādei

Tā kā datoru cenas šobrīd svārstās no dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem, ne vienmēr šādu pirkumu var veikt no naudas, kura ir iekrāta. Ja plānotais stacionārais vai portatīvais dators ir nepieciešams spēlēm, tad visdrīzāk tas nebūs no lētajiem, jo tam būs nepieciešama jaudīga videokarte, daudz operatīvās atmiņas un jaudīgs procesors. Ja datos būs nepieciešams tikai studiju darba rakstīšanai, tad pietiks ar nejaudīgu portatīvo. Kredīts datora iegādei ir ierasta lieta un daudzas kompānijas šobrīd piedāvā iegādāties sev nepieciešamo datoru uz nomaksu bez procentiem. Piekritīsiet, ka saņemt tādu atlaidi uz komisijas maksu un maksāt par savu nopikto datoru nelielu ikmēneša maksājumu ir daudz vienkāršāk kā krāt vairākus gadus? Pie tam, krājot konkrētam modelim, var sanākt, ka iznāks ar vien jaunāki un jūs turpināsiet krāt tam, kas visu laiku būs dārgāks par to, cik jums būs sakrāts. Ar kredīta ņemšanu arī nav viss tik skaisti kā varētu likties. Zinot, ka pasaulē valda spuldzītes efekts, kurš daudzām lietām liek salūzt pēc tā, kā ir beidzies to garantijas termiņš, var sanākt, ka datora mūžs būs īsāks par kredīta maksājumu mūžu. Protams, visu var salabot, taču remonta izmaksas bieži vien ir tik lielas, ka vienkāršāk ir piemaksāt un nopirkt jaunu preci. Un tā mēs greižamies tādā kā vāveres ratā - pērkam, pērkam, pērkam...

Kredīts telefona iegādei

Mobilais telefons daudziem ir kļuvis kā ķermeņa turminājums. Tas prakstiski ir saaudzis ar roku un brīži, kad tas tiek izlaists no rokām, paliek ar vien retāki. Telefonā ir visa dzīve, draugi, bizness un attiecības. Telefons ir kļuvis tik svarīgs, ka daudzi cilvēki to iegādājas biežāk par to, kā tie atjauno savu garderobi. Jā, cilvēks var paņemt uz nomaksu mobilo telefonu, tai pašā laikā staigāt ar splīsušām un noskrandušām kurpēm. Tā kā ir iespēja pirkt šodien, bet maskāt rīt, daudzi uz šo uzķeras un ievieš to par sistēmu tik tālu, ka neskatoties uz to, ka telefons vēl darbojas un ir labā stāvoklī, iet un pērk jaunu. Kredīts telefona iegādei ir galvenais veicinātājs, jo reti kurš spēj skarāt naudu, piemēram, jaunam iPhone. Un, ja šo pirkumu vēl var veikt uz nomaksu bez procentiem, saņemot savu kāroto telefonu ar piegādi uz mājām, tad domāt un iedziļināties paliek lieki. Diemžēl tā ir liela problēma, kura cilvēkiem liek iegādāties telefonus biežāk, kā to patiešām vajadzētu un bieži vien arī situācijās, kurās ģimenes budžets to nemaz neatļauj.

Kredīts televizora iegādei

Nolēmi iegādāties pašu lielāko laika zagli? Varbūt varam minēt, kāpēc vēlies iegādāties jaunu televizoru? Vai nav tā, ka vēlies milzīgu platekrānu, lai skatītos filmas, kuras līdz šim veiksmīgi esi skatījies planšetē vai pat mobilajā telefonā? Varbūt vēlies 4K kvalitāti, piemaksājot par to 1000 euro? Vai varbūt ir vēlme spēlēt spēlītes? Lai kādas būtu vajadzības, uz šo ir jāskatās ar prātu, sevišķi, ja vēlies paņemt televizoru uz nomaksu. Piedāvājums ir milzīgs un šobrīd ir iespējams iegādāties patiešām milzīgus ekrānus ar ļoti augstu kvalitāti. Televizori tiek pieslēgti internetam, tie spēj darīt gudras lietas un tajos ir dažādas aplikācijas. Šis viss vilina un liek tiekties pēc jaunākiem un lielākiem modeļiem. Tā kā televizoru cenas nav mazas, bieži tiek izmantots kredīts televizora iegādei, kurš ir pieejams praktiski visos online un offline veikalos. Nav retums arī 0% jeb bezporcentu aizdevums, kurš ļauj iegādāties TV, bet atmaksu veikt pa daļām, piemēram, 2 gadu laikā. Tas ir ērti un patīkami - iegūt tagad, bet norēķināties vēlāk. Tomēr nevajadzētu šo uztvert vieglprātīgi un uzstādīt sev kredītus par dzīves modeli. Mēs nekad nezinām, kad var pamainīties, taču der atcerēties, ka uzņemtās saistības nekur nepazudīs, ko nevar teikt par stabiliem un pienācīgiem ienākumiem.
AizdevējsSaņemšanaSummaVecumsKomisijas %
4.1 KSPLATFORMA atsauksmes

KSPLATFORMA INFO

15 min.
5000 50 - 5000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

0 - 9 %

Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 1

2 komentāri | Komentēt

  1. Jānis

    Datoru cenu kāpuma buma laikā es nesteidzos ar pirkšanu, bet tagad, kad nokritās, paņēmu aizdevumu un nopirku. Cenas vēl kāps, ir īstais laiks pirkt.

  2. mobilais

    Noskatīju jaunu telefonu un nesaprotu, kāpēc man būtu jāņem kaut kāds patēriņa kredīts, ja es varu paņemt telefonu uz nomaksu pie telefona operatora. Viņi met pakaļ un tur nav nekāda pārmaksa. Domāju, šajos laikos ir pietiekami daudz piedāvājumu un mobilajiem operatoriem, lai nebūtu jāsaistās ar nebanku kreditoriem.

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes