Pavasara kredīti: Velosipēdiem, riepām un pļāvējiem

Pienācis 2024. gada pavasaris, un mums atkal jādomā par velo sezonu, jaunām riepām un mauriņa pļaušanu. Un labi, ja par to ir padomāts jau senāk. Ja nē, tad parunāsim par kredītiem velosipēdu, riepu un zāles pļāvēju iegādei. Kad tas patiešām var noderēt - skatīsim.

Kādus kredītus cilvēki ņem pavasarī?

Ierasti pavasaris ir aktīvās sezonas sākums. Cilvēki sāk gatavoties vasarai un visām aktivitātēm, kuras līdz šim ir gulējušas ziemas miegu. Gudrākie jau laicīgi ir parūpējušies par to, lai tiem būtu ejošs velosipēds, vasaras riepas un zāles pļāvējs, bet citi visu atliek līdz pēdējam brīdim. Tād atlikšana noved pie tā, ka cilvēki palaiž garām sezonas izpārdošanas un neiekrāj pienācīgus naudas līdzekļus, lai iegādātos visu par savu naudu. Ļoti bieži cilvēki izmanto kreditēšanas pakalpojumus, kas ļauj iegūt sev nepieciešamo uzreiz - nekrājot un nedomājot par to laicīgi. Pavasaris tik tiešām ir lielais kredītu laiks, jo ir vairākas preču grupas, kuras cilvēkiem liek aizņemties. Nav retums arī apģērbu pirkšana kredītā. Lai arī tas var izklausīties dīvaini, ir cilvēki, kuri pirms jaunās sezonas paņem patēriņa kredītu šeit, lai iegādātos jaunu apģērbu vai apavus. Taču šoreiz parunāsim par vienām no pieprasītakajām lietām, kas ir - velo, riepas un pļāvēji.

Kredīts velosipēda iegādei

Ar šādu kredīta veidu saskarās tie, kas velo iegādei nav pievērsušies ļoti nopietni un savu pirkumu veic pēdējā brīdī, tieši sezonas sākumā. Kredīts velosipēda iegādei savā būtībā ir dizagan neizdevīgs, sevišķi jau tad, ja pērkat savu velo aktīvās sezonas sākumā. Šajā laikā cens ir samērā augstas, stipri augstākas par laiku, kad sezona noslēdzas un ir visdažādākās velo izpārdošanas. Labi, ja jums paveiksies iegādāties velo bezprocentu kredītā, jo tas nebūs liela nozīme - pirkāt krājot vai ņēmāt aizdevumu. Šobrīd ir vairāki interenta veikali, kuros ir 0% opcija, taču var arī paņemt ātro kredītu, kuram nav komisijas maksa šeit. Ja vēlaties sev nopirkt pirmo velosipēdu, nesteidzieties ar dārgākā modeļa izvēli. Iespējams jūs neizmantosiet šo velo tik bieži, lai sajustu dārgās kategorijas prikšrocības. Iespējams pirmajam velo ir jābūt no lietoto preču kategorijas, kur var nopirkt samērā labu velo par izdevīgu cenu.

Kredīts vasaras riepu iegādei

Pienācis laiks pāriet no ziemas uz vasaras riepām, bet maciņā ir nepietiekami līdzekļi? Ko šādā situācijā darīt, ja nevēlies sabojāt savas ziemas riepas un braukt ar atbilstošām riepām? Ja viss ir nonācis tik tālu, ka nav nekādu iekrājumu, lai veiktu šo nozīmīgo pirkumu, visdrizāk būs jāņem kredīts vasaras riepu iegādei. Šādu aizdevuma modeli ierasti nepiedāvā nelielie riepu tirgotāji, taču šim mērķim var tikt izmantots patēriņa kredīts vai kredītlīnija. Iespējams, ja riepu klase ir budžeta klases robežās, var pietikt arī ar bezmaksas ātro kredītu, kuram nebūs komisijas maksa. Vidēji viena budžeta klases riepa maksā 50 euro, tātad jums vajadzēs tikai 200 euro un kādi 25 euro par montāču un balansēšanu. Šādu summu var aizņemties arī pie ātro aizdevumu kompānijām. Ja tomēr nevēlaties iesasitīties parādsaistībās, tad varat izvēlēties lietotas vasaras riepas, kuras var maksāt pat 15 euro par vienu riepu. Lietotajām vasaras riepām nav tik kritiskas prasības kā tas ir ziemas riepām, tomēr nepieciešamais protektora biezums un ražošanas gads ir jāņem vērā.

Kredīts zāles pļāvējam

Šis laikam ir lielākais pirkums šī raksta kategorijās. Zālēs pļāvēji ir gan mazi, gan lieli. Vieni ir domāti nelielam piemājas mauriņam, citi milzīgām platībām. Ja jums ir nepieciešams piemājas pļāvējs, kura uzdevums ir reizi nedēļā vai divās nopļaut dažus desmitus kvadrātmetrus, tad var izvēlēties mazos pašgaitas vai stumjamos pļāvējus. Budžeta klase šādiem pļāvējiem vidēji maksā kādus 400 euro. Ja runājam par patiešām labiem zāles pļāvējiem, tad tie var maksāt arō 1000 euro. Bet ir vēl arī braucamie pļāvēji, kuru cena var sastādīt pat 5000 euro. Skaidrs, ka šādus prikumus var veikt tikai tad, ja tam ir iekrāta nauda. Ja šīs naudas nav, tad visdrīzāk būs jāņem kredīts zāles pļāvējam. Tā kā summas šeit nav mazas, visdrīzāk jums būs jāņem patēriņa aizdevums, kurš var tikt izsniegts uz termiņu līdz 72 mēnešiem. Ja ņemsim vērā vidējo procentu likmi šim aizdevumam, tad parmaksāt sanāk ļoti daudz. Ja jums nav iespēja aizņemties pļāvēju vai samaksāt kādam, kurš nopļauj, tad bez kredīta būs grūtāk, bet, ja tāda iespēja ir, tad iesakām jums šo naudu iekrāt. Pirkums par iekrāto naudu ir vienmēr patīkamāks par to, kas ir paņemts uz nomaksu. Jums nav nekādu saistību un pārmaksu, tas ir jūsu nopelnītais.
AizdevējsSaņemšanaSummaVecumsKomisijas %
4.2 KSPLATFORMA atsauksmes

KSPLATFORMA INFO

15 min.
5000 50 - 5000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

0 - 9 %

Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 2

4 komentāri | Komentēt

  1. MMK fans

    Ziemas riepas tagad var nopirkt pa lētām naudām, aptuveni 200 euro par komplektu. Protams, nebūs no šikā gala, bet nevajadzēs ņemt kredžu. Protams, ja viens ripuks maksā 180, tad bez kredžas tur neapiteies.

  2. sirpis

    Es paņēmu pļāvēju uz nomaksu un nožēloju, ka pasteridzos. Tieši pēc nedēļas visiem pļāvējiem veikalā bija 30% atlaide. A es nopirku vēl arī ar kredīta uzcenojumu. Sanāk, ka pārmaksāšu 60%. Kaut kā negodīgi, jūtos piečakarēts.

  3. Skriducis

    Ļoti labs raksts. Dzeru valmieras kefīru un priecājos, jo katru dienu uz Rīgu braucu ar velo! Bembi pardevu!

  4. kunkulis

    Uzgāju šo rakstu tieši laikā, kad bijām bērnam noskatījuši velosipēdu uz akciju no 270 euro un 190. Laist garām šo iespēju nevarēja, tāpēc nopirku viņu līzingā. Žēl, ka nebija bez procentiem. Riepas arī vēl pirkšu, tikai nevaru atrast savu profilu lētāk par 70 euro. Un pilnai laimei man jāpērk arī trimeris, tā kā šis raksts ir skāris visas manas problēmas, kuras es risinu ar sasodītajiem aizdevumiem...

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes