Kredīti ar zemiem procentiem

Ja meklē vietu, kur aizņemties lētāk jeb izdevīgāk, esi pareizajā vietā! Šeit ir apkopoti visi kredīti ar zemiem procentiem. Lai saņemtu aizdevumu ar mazu procentu likmi, sākumā ir jāveic vairāku piedāvājumu salīdzināšana. Tas ļaus aprēķināt kredīta izmaksas un apzināties visas iespējas.

Zemāk esošā tabula Tev dod iespēju izvēlēties pašu zemāko procentu likmi starp pašiem pieprasītākajiem aizdevējiem Latvijā. Tā kā pastāv iespēja, ka kreditors var atteikt, iesniedz kredīta pieteikumu pie visiem esošajiem aizdevējiem. Tas palielinās iespēju saņemt pozitīvu atbildi līdz maksimumam. Protams, izvērtē arī savas atmaksas iespējas.

AizdevējsSaņemšanaSummaVecumsKomisijas %
4.5 KSPLATFORMA atsauksmes

KSPLATFORMA INFO

15 min.
5000 50 - 5000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

0 - 9 %
5 Altero atsauksmes

ALTERO INFO

10 min.
15000 50 - 15000 € SAŅEMT
18 - 70 gadi

0 - 7,5 %
5 Bino atsauksmes

BINO INFO

10 min.
425 50 - 425 € SAŅEMT
20 - 75 gadi

0 - 8,8 %
5 Vivus atsauksmes

VIVUS INFO

5 min.
3000 50 - 3000 € SAŅEMT
20 - 75 gadi

7,49 %
4.5 Banknote atsauksmes

BANKNOTE INFO

15 min.
500 50 - 500 € SAŅEMT
20 - 80 gadi

0 - 8,45 %
5 Ondo atsauksmes

ONDO INFO

10 min.
425 50 - 425 € SAŅEMT
20 - 75 gadi

0 - 8,8 %
4.67 SMSCredit atsauksmes

SMSCREDIT INFO

10 min.
425 50 - 425 € SAŅEMT
20 - 75 gadi

0 - 8,8 %

Kur aizņemties kredītu ar zemu procentu likmi?

Ņemot vērā lielo kreditēšanas pakalpojumu piedāvājumu klāstu, nav brīnums, ka tajā var ne tikai apmulst, bet arī apmaldīties vai pat aiziet neceļos. Reklāmas saukļi bieži vien spēj cilvēku aizvest ne pie tā izdevīgākā piedāvājuma un kredītu jomā, tam ir būtiska nozīme. Kredīti ar zemiem procentiem jeb mazu procentu likmi ir pašsaprotami izdevīgi, tomēr nav tā, ka tie ir visiem pieejami. Iarasti augstākas procentu likmes ir tiem kredītiem, kuri ir vieglāk saņemami - aizdevējs iziet uz risku, gūstot lielāku peļņu. Piesardzīgākie un atbildīgākie kreditori, kuri uz izsniegtā kredīta nopelna mazāk, ir daudz prasīgāki, tāpēc tie neizsniedz kredītus kuram katram. Meklēt vietu, kur aizņemties lētāk var izrādīties apgrūtinoši, tāpēc STARCRED aizņēmumu salīdzināšanas serviss ir atvieglojis šo procesu, ļaujot salīdzināt visus izdevīgākos kredītus vienā vietā.

Kredīti ar zemiem procentiem: kur aizņemties lētāk?

Kāpēc zemāki procenti, ja var vispār bez tiem?

Jā, tāda iespēja pastāv - aizņemties bez procentiem var un šī iespēja ir jāizmanto. Izvēloties aizdevēju, pievērsiet uzmanību arī pirmajam aizdevumam, kuru ierasti kreditori izsinedz bez komisijas maksas. Šāda opcja ir tikai jaunajiem klientiem jeb pirmajai aizņemšanās reizei un tas ļauj ietaupīt ievērojamu naudas summu. Ja meklējat vietu, kur aizņemties lētāk, tad sāciet ar bezprocentu kredītiem. Ja esat jau aizņēmušies un nav neviena aizdevēja, pie kura jūs jau nebūtu vērsušies, tad sāciet salīdzināt ikmēneša un gada procentu likmes, lai noskaidrotu, kurš tad būs izdevīgākais kredīts ar zemākajiem procentiem. Protams, nav tā, ka uzmanība ir jāpievērš tikai zemajiem procentiem, kuri tiek norādīti pie kredīta atmaksas. Jāpievērš uzmanība ir arī pagarīnāšanas maksai un soda procentiem. Ne vienmēr viss iet pēc plāna un katrs var saskarties ar problēmam atdot kredītu. Šī iemesla dēļ, ir rūpīgi jāplāno savs budžets un jāparedz arī scenārijs, kurā jums var rasties problēmas ar kredīta atmaksu, radot arī papildus izdevumus.

Vai kredīts bez pārmaksas ir pareizākā izvēle?

Pat, ja jūs atradīsiet pašu izdevīgāko kredītu piedāvājumu un tas būs kredīts ar zemiem procentiem vai pat par pliku velti (bezprocentu), tas vēl nenozīmēs, ka tā ir pareizā izvēle. Kredīts bez pārmaksas ļaus ietaupīt, taču tas arī radīs veiglās naudas sajūtu un iespējams pat nelielu atkarību. Kā liecina pētījumi, tad cilvēki, kuri ir paņēmuši kaut reizi kredītu, pie kreditoriem vēršas atkārtoti. Tas ir vieglākais ceļš pie naudas, ceļs, kurš ir izgaismots ar vienkāršību un ērtībām. Lai sānemtu kāroto naudu, ir nepieciešami tikai daži klikšķi ar datora peli vai viens sms. Un jāpiekrīt, ka atturēties no tā visa ir grūti, lai gan mēs visi saprotam, ka pareizākais būtu neaizņemties, bet gan nopelnīt. Lai nevajadzētu meklēt vietu, kur aizņemties, ir rūpīgi jāplāno savs ģimenes budžets, jāveido iekrājumi un jāpalielina savi ienākumi. Kārtot savas finansiālās problēmas ar kredītiem ir ļoti nepareizi un ļoti neizdevīgi.

Vai kredīts ar mazu procentu likmi nav viltība?

Zināmā mērā jau tā ir viltība, ja vien runa nav par aizdevumiem, kuru procentu likme ir patiešāmm taisnīga. Lai arī likumdošana paredz zināmus ierobežojumus, esošās ātro kredītu procentu likmes vēl nav tajā līmenī, lai tās sauktu par zemām. Kredīts ar mazu procentu likmi ir laba ēsma tiem, kuriem ir tendence aizņemties atkārtoti, tādā veidā garentējot aizdevējam pastāvīgus ienākumus, neskatoties uz zemajiem procentiem. Ja kreditoram ir pietiekami daudz naudas līdzekļu, tas var aizdot arī ar pazeminātām komisijām vai arī tās nepiemērot vispār. 0% aizdevumi ir viens no galvenajiem āķiem, uz kuriem uzķeras visi tie, kas tiecas pēc kaut kā lētāka un izdevīgāka. Šo aizdevuma veidu piedāvā galvenokārt aizdevēji, kuru pakalpojumos ir aizņēmumi uz 30 dienām. Pirmajā reizē pie šādiem kreditoriem var aizņemties līdz pat 1500 euro bez jebkādām komisijām. Taču priecāties šeit nevajadzētu, jo bieži vien šis ir liels klupakmens tiem, kuri nespēj laicīgi norēķināties, tādā veidā nonākot pie paaugstinātiem porcentiem un kredītu pagarināšanas. Ja vēlaties aizņemties uz ilgāku laiku, labāk uzreiz piemeklējiet aizdevēju, kura likems ir zemākās gan uz pamata summu, gan pagarināšanu, gan arī uz soda komisijām, ja līdz tādām nonāskiet.


Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 2

2 komentāri | Komentēt

  1. Nīdējs

    Nav miera tiem augļotājiem. Likās, ka jau nomierinājušies, bet nē, visās malās reklamējas. Ko dod tie procenti, ja nav naudas no kā atdot?

  2. MIZIŅA

    Ja esi no dumām mājām, tad noteikti jau nesapratīsi, ka šis viss ir tēmēts uz muļķīšiem, kuri tic visam, ko viņiem saka. Jebkurš kredīts ir kā smukā papīrītī ietīta kaka. Ja arī tiek piedāvāts kaut kāds tur akcijas pašakums ar zemajiem procentiem, zini, ka pārmaksāsi kaut kur citur.

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes