Vienkāršākie veidi, kā pieveikt problēmas ar kredītu

Ja esi nonācis grūtībās ar ātro kredītu maksājumiem, mēs pastāstīsim, kādi ir vienkāršākie veidi, kā šīs problēmas pieveikt. Izeja ir un šajā rakstā apskatīsim galvenos veidus, kuri patiešām spēj palīdzēt izkļūt no bedres, ko rada pārmērīga paļaušanās uz kredītiem.

Kā zināmāms, tad ātro kredītu izmantošana nav piespiedu kārtā, tā arī nav nejauša, jo cilvēks apzināti meklē iespēju tikt pie papildus līdzekļiem. Katram ir izvēles iespēja, kura ļauj arī izvērtēt savas spējas tikt galā ar problēmām, kuras var rasties, ja pēkšņi nebūs naudas, ko samaksāt par kārtējo kredīta maksājumu. Ja šādas problēmas jūs ir piemeklējušas, tad jāsāk rīkoties nekavējoties. Un rīkoties šādā situācijā var dažādi.

Atrisini problēmas ar kredītu apvienošanas iespēju

Ja ir gadījies paņemt vairākus ātros kredītus, tad kredītu apvienošanas iespēja ļaus novienkāršot maksājumu veikšanu un ietaupīt uz soda vai pagarināšanas maksām. Maksājot soda naudas un pagarinot savus kredītus, nauda tiek izsviesta vējā, nesedzot pamata parādu un velkot šo nastu no mēneša uz mēnesi. Tādā veidā var iztērēt līdz pat 5 reizēm vairāk par to, cik būsiet aizņēmušies. Apvienojot visus aizdevumus vienā maksājumā, jums tiks sastādīts jauns atmaksas grafiks, kurš segs pamata parādu un neliks pārtērēt jau tā trūkstošo naudu. Uz doto brīdi šādus pakalpojumus piedāvā vairāki aizdevēji, taču ir tādi, kurus ir vērts izcelt, piemēram Sefinance, kurš piedāvā īpaši izdevīgus nosacījumus tieši kredītu apvienošanas segmentā. Vairāk par apvienošanu ir šeit.

Atrisini problēmas ar kredītlīnijas palīdzību

Kredītlīnijas izmantošana ir samērā jauns risinājums, kurš ļauj aizņemties patēriņa kredītu ar noteiktu kredītlimitu un bez noteikta atmaksas termiņa. Šāds risinājums arī spēj palīdzēt, jo bieži vien šādiem piedāvājumiem ir daudz izdevīgāka procentu likme, kura ļauj segt parādus un ietaupīt jūtamus naudas līdzekļus. Kā vēl viens ieguvums pie šāda modeļa izvēles ir tas, ka jums tiek dota iespēja atmaksāt šo aizdevumu ilgā laika posmā, maksājot vien noteikto minimālo ikmēneša maksājumu. Praktiski visos gadījumos, kredītlīnija sedz pamata parādu un neļauj iedzīvoties parādos. Protams, izmantojot piešķirto kredītlimitu atkārtoti, var pierast pie brīvi pieejamajiem līdzekļiem un maksāt kredīta maksājumus mūžīgi. Ir skaidri jāsaprot, kādiem mērķiem šis risinājums tiek pielietots. Ja tas ir paredzēts problēmu risināšanai, piemēram, lai apmaksātu ātros kredītus, tad aizņemšanās būs pamatota un atbalstāma.

Atrisini problēmas ar radu un draugu palīdzību

Ja iepriekš minētie risinājumi paredzēja komersantu piesaisti un papildus izdevumus, tad radu un draugu gadījumā ir pavisam citādi. Tuvākie ierasti neprasa par savu palīdzību atlīdzību, tie cer tika uz laicīgu pārāda atmaksu bez iespējas uzdzīvoties. Šis noteikti ir labākais risinājums, kā atrisināt problēmas ar kredītiem, jo tas ne tikai ļaus ietaupīt, bet neļaus arī iekulties jaunās nepatikšanās. Protams, šeit ir jautājums par to, kā cilvēks uztver atklātību un savu problēmu iznešanu no mājas. Kautrēties un baidīties no tā nevajag, jo laikā izmantota palīdzība paglābs ne tikai jūsu maciņu, bet arī reputāciju. Labāk ir aizņemties no radiem un draugiem, kā novest visu līdz situācijai, kad nespēs palīdzēt ne tikai komersanti, bet arī radi un draugi. Vienmēr ir jāsaprot, ka ir robeža, kuru nedrīkst pārkāpt. Ja parādi sāk smacēt, ja nevar atmaksāt kredītus, ja jūtat, ka ar tiem netiekat galā, celiet trauksmi, optimizējiet savu ģimenes budžetu, meklējiet iespēju piepelnīties un lūdziet palīdzību no tuvākajiem. Prasīt palīdzību un padomu nav jākautrējas.


Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 1

1 komentārs | Komentēt

  1. Špicka

    Neticu, ka šis viss spēj palīdzēt. Aizņemties, lai atdotu parādu ir stulbi. Arī no radiem un darugiem negribās diedelēt, tas noteikti radīs nepareizu priekšstatu. Labāk tad jau iet pa naktīm strādāt par taksistu vai vēl kaut ko, nopelnot pa kluso un neblamējoties.

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes