Auto līzinga kompānijas: kur pirkt auto uz nomaksu?

Esi automašīnas meklējumos un vēlies nopirkt auto uz nomaksu? Šeit ir visas auto līzinga kompānijas, kuras tādu iespēju piedāvā. Esam apkopojuši kreditorus, kuri aizdod arī bez banku starpniecības. Pieteikties kredītam un noformēt dokumentus var jebkurā auto tirdzniecības vietā.

Uz doto brīdi mēs piedzīvojam auto tirgus pārsātinājumu un atrast vietu, kur pirkt auto uz nomaksu vairs nesastāda lielas porblēmas. Praktiski visas auto līzinga kompānijas ir atradušas sadarbības iespējas gan ar jaunu automašīnu tirgotājiem, gan tiem, kas tirgo jau palietotus automobiļus. Saņemt naudas aizdevumu var tur pat uz vietas un bez banku starpniecības. Visi dokumenti tiek kārtoti salonā vai placī un vienīgais, kas ir jādara ārpus tirdzniecības vietas, ir jādodas uz CSDD, kur tiks saņemta transportalīdzekļa reģistrācijas apliecība. Kreditori ir parūpējušies par to, lai viss notiktu maksimāli ātri un ērti, tāpēc tikt pie sava auto ir iespējams pat dažu stundu laikā no brīža, kad būsiet izvēlējušies automašīnu un iesnieguši kredīta pieteikumu. Kā viena no populārākajām kompānijām uz doto brīdi ir Mogo. Lai arī procentu likmes varētu būt zemākas, šī ir viena no pieprasītākajām kompānijām vairākās pasaules valstīs.

Kurās kompānijās ir izdevīgāk iegādāties auto?

AizdevējsSaņemšanaSummaVecumsKomisijas %
5 LKCENTRS atsauksmes

LKCENTRS INFO

15 min.
50000 500 - 50000 € SAŅEMT
21 - 70 gadi

3
3.8 KSPLATFORMA atsauksmes

KSPLATFORMA INFO

1 st.
15000 500 - 15000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

9
3.5 Sefinance atsauksmes

SEFINANCE INFO

15 min.
50000 500 - 50000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

10

Vai var nopirkt auto uz nomaksu ar sabojātu kredītvēsturi?

Lai arī auto līzinga kompānijas cenšas aptvert pēc iespējas lielāku klientu loku, ir klientu kategorijas, kuras tiek apkalpotas ar īpašu piesardzību. Viens no bēdīgakajiem scenārijiem ir zemi ienākumi un nenokārtotas parādsasitības. Šādā situācijā neviens neaizdos, jo riskēt ar asvu naudu un iedzīt cilvēku vēl lielākos parādos neviens nevēlas. Taču gadās situācijas, kad cilvēks ir nokļuvis parādnieku sarakstos kaut kad senāk, taču šī brīža finansiālā situācija tam ļauj atļauties daudz vairāk. Nopirkt auto uz nomaksu ar sabojatu kreditvesturi var pie jau pieminētā Mogo, taču arī citas kompānijas sāk aizdot parādniekiem, kuru šī brīža iespējas liecina par veiskmīgu sadarbību un labu maksātspēju. Lai arī reputācijai ir liela nozīme, maksātspēja iet visam pa priekšu. Bieži gadās tā, ka cilvēks ir progresējis izaugsmē un ir ieguvis kādu labāku izglītību un labāku amatu. Citi ir izveidojuši savu uzņēmumu, kas ļauj nopelnīt vairāk un atļauties arī kaut ko iegādāties uz nomaksu. Jā, līzinga kompānijas pirkumu sadārdzina, taču ir jāsaprot, ka sakrāt nav nemaz tik vienkārši, pie tam, ja automašīna ir nepieciešama uzreiz, citu variantu jau nemaz neatliek. Tāpēc, pirms izvēlēties vietu, kur iegādāties auto, izpētiet visus piedāvājumus un izvēlaties izdevīgāko.


Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 2

2 komentāri | Komentēt

  1. EKLĒRS

    Es laikam vispār neieteiktu pirkt autiņu kredžā. Labāk svilpodams braucu ar tramvaju, nevis pārmaksāju kaut kādām glaunajām kompānijām. Biju reiz paņēmis auto līzingu, beidzās ar to, ka vēl tagad maksāju par to, kas jau sen pūst kaut kādā šrotā.

  2. AUTO EKSPERTS

    Nezinu, kāpēc slavinat tieši Mogo, man jau liekās, ka tas ir viens no dārgākajiem. Lai gan, citu izdevīgu alternatīvu līzinga kompāniju vidū arī nav. Es uz nomaksu vairs neko neprikšu, pietiek barot kreditorus, labāk braucu ar velo vai sabiedrisko transportu.

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes