Auto kredīts bez pirmās iemaksas: kur pie tāda tikt?

Vēlies iegādāties auto, bet nepietiek nauda pirmajai kredīta iemaksai? Esam apkopojuši visus kreditorus, kuru piedāvājumā ir auto kredīts bez pirmās iemaksas. Vairs nekādu iemaksu - dodies uz jebkuru auto placi, izvēlies sev piemērotāko automašīnu un saņem aizdevumu stundas laikā.

Mūsdienu straujajā laikmetā ir grūti veidot iekrājumus un iegādāties sev kāroto no sakrātās naudas. Šī iemesla dēļ cilvēki ar vien vairāk izmanto kreditēšanas pakalpojumus. Arī auto iegāde bieži vien tiek veikta tieši ar kredītu palīdzību. Auto tirgus ir pārpildīts ar dažāda veida piedāvājumiem un cilvēks tajos var apmaldīties. Pieteikties kredītam auto iegādei var gan internetā, gan uz vietas tirdzniecības vietās. Aizņemšanās process ir stipri novienkāršots un tikt pie naudas dažkārt var pat stundas laikā. Auto kredīts bez pirmās iemaksas ir viena no opcijām, kurai ir savi plusi un mīnusi. Kā galvenais ieguvums ir tas, ka jums nav jāveic pirmā iemaksa, kas nozīmē, ka tikt pie automašīnas var arī bez savas naudas. Lai arī sākotnēji var likties, ka tas ir labi, ir nepieciešams mazliet iedziļināties un parēķināt. Jo vairāk jūs iemaksāsiet pirmajā reize, jo mazāk būs jāatdod. Kā mīnuss ir tas, ka neiemaksājot nekādu iemaksu, jums palielinās arī kredīta kopējās izmaksas un atmaskas termiņš. Vairums kreditoru prasa 10% no auto vērtības, kas nav nemaz tik daudz, ja pērkat lietotu automašīnu.

Kur aizņemties kredītu auto iegādei bez pirmās iemaksas?

AizdevējsSaņemšanaSummaVecumsKomisijas %
5 LKCENTRS atsauksmes

LKCENTRS INFO

15 min.
50000 500 - 50000 € SAŅEMT
21 - 70 gadi

3
4.4 KSPLATFORMA atsauksmes

KSPLATFORMA INFO

1 st.
15000 500 - 15000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

9
3.5 Sefinance atsauksmes

SEFINANCE INFO

15 min.
50000 500 - 50000 € SAŅEMT
18 - 75 gadi

10

Auto līzings bez pirmās iemaksas ar sliktu kreditvesturi?

Tā kā daudzi no cilvēkiem ir paspējuši sabojāt savu kredītvēsturi un tas ir noticis senākos laikos, bieži vien gadās saskarties ar probēmām tikt pie kredīta, neskatoties uz šī brīža spožo finansiālo situāciju. Un auto līzings bez pirmās iemaksas ar sliktu kreditvesturi ir šādu cilvēku vēlmju sarakstā, taču ne vienmēr šīs vēlmes tiek piepildītas. Vairums līzinga kompāniju ir ļoti kategoriskas un nesteidz aizdot naudu tiem, kuri kādreiz nav spējuši pildīt savas saistības. Tomēr atrodas arī tādi kreditori, kuriem sliktā vēsture ir mazsvarīgāka par cilvēka esošo finansiālo stāvokli. Ja pretendents uz kredītu ilgākā laika posmā ir sāņēmis labu algu, ja tam nav nekādu citu apgrūtinošu parādsaistību, tad kreditors visdrīzāk naudu aizdos.

Lai arī auto līzinga piedāvājums bez iemaksām ir ļoti pievilcīgs, ir skaidri jāsaprot, ka krist kārdinājumā nedrīkst, tā kā zem iespējas aizņemties bez sākotnējās iemaksas, var slēpties arī kaut kāds viltus. Bieži gadās, ka reklāmās parādās auto, kurš atrodas kādā no plačiem. Cilvēks dodas uz šo placi un auto logā ierauga lapu, kurā tiek minēts, ka šo auto var iegādāties bez pirmās iemaksas. Šajā brīdī cilvēks sāk domāt jau par to, kā vienkāršāk aizņemties un rada sev maldīgu uzskatu, ka aizņemties var priekš jebkura auto. Ja sākumā ir bijusi vēlme iegādāties lētāku auto kredītā, tad ieraugot iespēju saņemt kredītu un vēl neko nemaksāt, prāts var aptumšoties - izvēloties pat dārgāku auto, kā bija plānots. Un tas vēl nav viss. Bēdīgāks scenārijs ir tad, ja auto kredīta iespējas palīdz noslēpt defektus. Bieži gadās, ka kāds vēlās pārdot savu veco auto ar defektiem. Atsevišķas līzinga kompānijas pārķer šādu auto tirgotāju, noslēdz ar to vienošanaos par pārdošanu un sagatvo auto pārdošanai. Tā kā neviens nevelās zaudēt savu naudu, remonta darbi tiek veikti uz ātru roku un ne labākajā kvalitātē. Auto līzinga kompānijas spēlē uz to, ka klients nopirks auto vairāk dēļ vizuālā izskata un iespējas vienkārši aizņemties.


Vērtējums: 5,00 no 5
Balsis: 1

2 komentāri | Komentēt

  1. HOHOLS

    Bez iemaksas var pasūkāt tikai ledu, visādi citādi ie jāsakrāj naudiņa un tikai tad var doties uz auto bodi. Visi tie, kas meklē haļavu, bieži vien pēcāk lej gaužas asaras.

  2. AUTOMĀNS

    Nezinu, kas īsti notiek, bet dēļ nenomaksāta LMT rēķina, kas bija jau dažus gadus atpakaļ, man atteica auto kredītu bez pirmās iemaksas. Laikam jau tā kredītvēsture ir no svara un jāpaliek būs ar garu bārdu. Starp citu, kāpēc Mogo neaizdod, ja viņi ir minējuši, ka neskatās uz aizdevējas kredītvēsturi?

Atstāt komentāru




Kā saņemt kredītu?

Sākumā izvēlieties aizdevēju un dodieties uz tā mājas lapu, lai aizpildītu pieteikumu. Izvēlieties tik lielu ikmēneša maksājumu, lai pēc ikmēneša maksājuma veikšanas jums būtu 3/4 no jūsu ienākumiem. Izvēlieties mazāku kredīta summu - lielāka iespēja saņemt aizdevumu un mazāk jāatdod. Izpildiet aizdevuma pieteikumus no vairākiem dažādiem aizdevējiem. Pēc tam Jūs uzzināsiet, kas Jums piedāvā aizdevumu un cik tas ir izdevīgs. Aizdevuma pieteikumu aizpildīšana ir bez maksas, ja vien nav noteikta 0.01 centa maksa. Reģistrējoties tiks iegūta jūsu e-pasta adrese un vēlāk jūs varēsiet saņemt jaunāko informāciju par aizdevuma piedāvājumiem no konkrētā aizdevēja. Ja viens aizdevējs jums neaizdod, izmēģiniet citu. Parasti ir tā ka, jo augstāka ir kreīta procentu likme, jo vieglāk ir saņemt aizdevumu.

Kāpēc STARCRED aizdevumu salīdzinājums?

Ietaupi naudu uz komisijām

Jūtami ietaupās nauda

Pilnīgi bez komisijas maksas

Pilnīgi bez maksas

Izdevīgākie aizdevumu veidi

Visi aizdevumu veidi

Iepazīsties ar atsauksmēm par kredītiem

Patiesas kredītņēmēju atsauksmes